Floor Holstege familierecht advocate

Center map
Traffic
Bicycling
Transit
Google MapsGet Directions

Floor Holstege Familierecht advocate

Floor Holstege is een familierecht advocate in Den Haag te Zuid Holland in Nederland. Zij verzorgt mediation vanuit haar kantoor aan de Nassaulaan 1b. Haar diensten worden door haar cliënten zeer gewaardeerd en geven helderheid in tijden van onzekerheid.

Floor Holstege is afgestudeerd aan de Universiteit Leiden (2003) in het civiele recht. Floors interesse heeft altijd bij het familierecht gelegen. Een echtscheiding is emotioneel maar ook zakelijk en juridisch. De combinatie van deze twee aspecten maakt het familierecht heel boeiend en soms ook best lastig. In de loop van haar carrière heeft Floor Holstege vast gesteld dat het voor cliënten heel prettig is om zelf controle te houden over hun scheidingszaak. Mediation biedt dan echt een uitkomt. Voor kinderen is het ook veel prettiger om te zien dat hun ouders samen de afspraken over de kinderen maken in plaats van dat een rechter de knoop doorhakt. Soms kan dit niet en zal de gang naar de rechtbank gevolgd moeten worden. Een positieve uitslag van een vaak langdurig conflict geeft dan veel rust.

Floor Holstege is naast advocaat tevens mediator. Het zijn twee verschillende functies. Als mediator treed Floor Holstege niet als advocaat op en is Floor Holstege eenmaal als advocaat bij de zaak betrokken dan word Floor Holstege niet daarnaast ook mediator. Mijn kennis en begrip van het familierecht betrek Floor Holstege uiteraard wel in het mediationproces waardoor Floor Holstege de door partijen gemaakte afspraken ook juridisch inhoudelijk kan toetsen indien dit gewenst is. Mijn mediationervaring komt aan de andere kant ook vaak van pas in gesprekken met de tegenpartij.

Floor Holstege is lid van de Vereniging voor Familierechtsadvocaten en scheidingsmediatoren (vFAS) en van de MfN (Mediation federatie Nederland. Floor Holstege heb bij verschillende familierecht advocatenkantoren gewerkt. In 2011 is Floor Holstege gestart met mij eigen kantoor. Dit is altijd een grote wens van mij geweest. Floor Holstege heb een hele diverse praktijk met zeer uiteenlopende zaken op het gebied van familierecht. Floor Holstege geef regelmatig cursussen en wordt vaak ingeschakeld voor een second-opinion.

Naast advocaat en mediator is Floor Holstege ook bijzondere curator. Een bijzondere curator treedt op voor de belangen van de kinderen in een procedure die bij de rechtbank loopt. Dit kan gaan om afstammingszaken zoals erkenning van kinderen, gerechtelijke vaststelling van het vaderschap of de ontkenning van het vaderschap. Ook wordt een bijzondere curator ingeschakeld bij vechtscheidingen waarbij partijen de belangen van de kinderen uit het oog dreigen te verliezen.

Door mijn kennis en ervaring kan Floor Holstege cliënten goed informeren, begeleiden en ondersteunen waarbij een persoonlijke benadering van cliënten als uitgangspunt wordt genomen. In de vaak zeer ingrijpende zaken is het belangrijk om terug te kunnen vallen op iemand die niet alleen een luisterend oor biedt maar ook de zaak inhoudelijk goed begrijpt. In familierechtszaken zijn deze beide aspecten vaak onlosmakelijk met elkaar verbonden.

U kunt haar website vinden op www.holstegeadvocatuur.nl

Family lawyer in the Hague, Floor Holstege.
Can be found on www.holstegelegal.nl