Brugrecht Vastgoed en Huurrecht Advocatuur

MR Annemarie A.A.S WIESMEIER-VAN DER BRUGGE is vastgoed en huurrecht advocate in Den Haag, Zuid Holland in Nederland.

Annemarie is afgestudeerd aan de Universiteit Leiden in 2002 in zowel civiel recht als bedrijfsrecht. Tevens heeft zij rechten gestudeerd aan de Université Panthéon Assas II in Parijs . Annemarie A.A.S WIESMEIER-VAN DER BRUGGE heeft meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren, bemiddelen en procederen. Annemarie A.A.S WIESMEIER-VAN DER BRUGGE is begonnen als bedrijfsjurist bij een rechtsbijstandverzekeraar en heeft vervolgens als advocaat gewerkt bij een niche-advocatenkantoor gespecialiseerd in het vastgoedrecht, daarna bij één van de 5 grootste advocatenkantoren van Nederland en voor zij Brugrecht Advocatuur oprichtte, werkte ze bij een gerenommeerd Haags advocatenkantoor. In elke functie lag de nadruk op huurrecht, bouwrecht en algemeen vastgoed.

Door eerst als bedrijfsjurist en vervolgens als advocaat te hebben gewerkt heeft zij de positie van de verschillende partijen in het rechtsverkeer leren kennen.

Annemarie A.A.S WIESMEIER-VAN DER BRUGGE heeft beursgenoteerde bedrijven, (mkb)ondernemers en particulieren geadviseerd en voor hen geprocedeerd. Door haar jarenlange ervaring, deskundigheid en een gevarieerd palet aan cliënten weet Annemarie A.A.S WIESMEIER-VAN DER BRUGGE op onafhankelijke wijze de wensen, zorgen en beoogde resultaten op juiste waarde in te schatten en heeft zij vele cliënten tot hun grote tevredenheid bijgestaan.

Annemarie is deskundig, betrokken, enthousiast en bijt zich vast in de zaak om voor haar cliënt het beste resultaat te behalen.

Annemarie A.A.S WIESMEIER-VAN DER BRUGGE kan uitstekend luisteren en de haar voorgelegde juridische kwestie analyseren, waardoor zij goed kan vast stellen waar het de cliënt nu echt om gaat. In een goede samenwerking met cliënt wordt een bij de kwestie passende oplossing gezocht. Dit kan zijn van een eenvoudig advies tot een ingewikkelde procedure. De verschillende mogelijkheden, slagingskansen en het kostenaspect ervan worden op heldere en open wijze met cliënt besproken. Eerlijkheid en transparantie staan daarbij voor op, ook als dit betekent dat u beter kunt afzien van juridische acties. Het gaat haar erom dat uw belangen zo goed mogelijk worden gediend.

Annemarie heeft de huurrecht specialisatieopleiding van de Vereniging van Huurrechtadvocaten (VHA) met succes gevolgd. Annemarie A.A.S WIESMEIER-VAN DER BRUGGE is lid van de VHA, (oud-bestuurs)lid van de Vereniging van Onroerend Goed Juristen (VJOJ), lid van de Vereniging voor Bouwrecht en de Vereniging voor Bouwrecht Advocaten en van de Vereniging Dutch Women in Real Estate (DWIRE). Daarnaast is zij een van de vaste adviseurs van de Haagse Wetswinkel.

mr A.A.S Wiesmeier-van der Brugge geeft voorts inhouse huurrechtcursussen/workshops.

Brugrecht Advocatuur met recht uw partner! U kunt de website vinden op www.brugrecht.nl

Bel 0703263281 met Brugrecht Advocatuur voor een kosteloos kennismakingsgesprek.