BodyFlex Yoga Website Support and Maintenance

BodyFlex Yoga Website Support and Maintenance

Bodyflex 100% CatharinaBodyFlex Yoga & Pilates

Ashtanga yoga

Catharina Blijlevens geeft bij haar school Bodyflex o.a. Chandra. Kom in contact met haar en boek een prive of groepslessen in den haag. Ze heeft haar informatie over vinyasa yoga en inschrijfformulier beschikbaar op haar website BodyFlex en Blog. Intensieve yoga training als je jezelf in kern lessen op maandag wilt boeken. Er is ook een nieuwsbrief op de website. Een persoonlijke pilates oefening wordt gegeven in een een professionele stille studio. Catharina geeft ook training aan trainers gebaseerd op Vinyasa trainingen. Met hard werken in o.a. workshops gespecialiseerd in Yin Yoga.

Yin yoga

Yin yoga is een langzaam tempo stijl van yoga met houdingen of asana’s, die worden gehouden voor langere tijd-vijf minuten of meer per pose is typisch. Het onderwijs in de westerse wereld, te beginnen in de late jaren ’70, werd opgericht door martial arts expert en Taoïstische yogaleraar Paulie Zink. Yin-stijl van yoga wordt nu onderwezen in heel Noord-Amerika en in Europa, als gevolg van een groot deel aan de onderwijsactiviteiten van Yin yoga leraren en ontwikkelaars Paul Grilley en Sarah Powers.yoga

Yin yogahoudingen matige belasting van toepassing op de bindweefsels van het lichaam en van de pezen, fascia en ligamenten-met als doel de circulatie in de gewrichten en verbetering van de flexibiliteit. Een meer meditatieve benadering van yoga, yin is gericht op het kweken van bewustzijn van de innerlijke stilte, en het brengen van een universele, onderling verbonden kwaliteit licht.

Yin yoga zoals onderwezen door Paul Grilley en Sarah Powers is niet bedoeld als een complete praktijk op zich, maar eerder als een aanvulling op de meer actieve vormen van yoga en lichaamsbeweging. Maar Paulie Zink’s aanpak omvat het volledige scala van Taoïstische yoga, zowel yin en yang, en is bedoeld om een ​​complete praktijk op zich.

 

Pilates

Pilates is een fysieke fitheid systeem in het begin van de 20e eeuw ontwikkeld door Joseph Pilates.
Het wordt wereldwijd beoefend, en vooral in westerse landen zoals Canada, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.
Met ingang van 2005 waren er 11 miljoen mensen het beoefenen van de discipline regelmatig en 14.000 instructeurs in de Verenigde Staten.

Pilates noemde zijn methode “Contrology”

In zijn boek Terug naar het leven door Contrology, Joseph Pilates presenteert zijn methode als de kunst van gecontroleerde bewegingen, die eruit moet zien en voelen als een training (geen therapie) op de juiste wijze gemanifesteerd.

Met een consistent geoefend lichaam in de pilates methode verbetert de flexibiliteit, bouwt kracht en ontwikkelt controle en uithoudingsvermogen in het gehele menselijke lichaam.
Het legt de nadruk op alignment, ademhaling, het ontwikkelen van een sterke kern, en het verbeteren van de coördinatie en evenwicht.
Pilates ‘systeem maakt het mogelijk voor verschillende oefeningen worden aangepast binnen het bereik van de moeilijkheidsgraad van beginner tot gevorderde of enig ander niveau, en ook in termen van de instructeur en de specifieke doelen en / of beperkingen beoefenaar. Intensiteit kan worden verhoogd in de tijd als het lichaam zich aanpast aan de oefenings vereisten.

 

100 procent Catharina

Lees meer over Catharina Blijlevens